Izdvojeno:
Možda Indijci imaju spas za podstanare?

Možda Indijci imaju spas za podstanare?

Kada ljudi spomenu Indiju svima na pamet padne bijeda i siromaštvo misleći na one indijce koji rade za mižerno malene radne sate u svim velikim elektroničkim i drugim tvornicama.
Ali donosimo vam iz indije jedan odličan koncept za stanovanje ili barem jeftinu i lijepu alternativu skupom podstanarskom stanu ili čak vikendicu.
Tata kuca je inovativno riješenje za vaše stambene brige u njoj imate sve potrebno od dnevne sobe ,spavaće sobe…
Sve je to u Tata-kući smješteno u samo 20 kvadrata, a vjerojatno i pretpostavljate na koji način. Sve su prostorije multifunkcionalne. U kojim jedna spavaća soba dublira kao dnevna, druga spavaća kao kuhinja, kupaonica se zamjenjuje toaletom itd.
Izgradnja ove kuće koštala bi 3600 kuna, u Indiji, gdje je zasad isključivo moguće nabaviti ovakav dom. Ali Tata ima velike planove, pa namjerava kuću u većem izdanju, od čak 30 kvadrata, uskoro ponuditi i čitavom svijetu.

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top