Izdvojeno:
Najamoprimci uništili iznajmljeni stan

Najamoprimci uništili iznajmljeni stan

Svatko tko je ikada bio podstanar ima neku priču o glupom stanodavcu, groznom stanu, nesporazumu ili svađi s vlasnikom. No, nisu uvijek samo jadni podstanari žrtve. Od uobičajenih neplaćenih računa, do ukradenog namještaja i prostitutki, ovo su priče devet hrvatskih najmodavaca koji su odlučili otkriti svoja iskustva. Mnogi od njih više nikada neće iznajmiti stan. Kad pročitate njihove horor priče, bit će vam jasno i zašto.

Nakon četiri godine provedene u pomno uređenom stanu, zbog bolesti roditelja vratila sam se u obiteljski dom. Stan sam iznajmila mladom bračnom paru s djetetom. Vjerovala sam da će baš zbog toga stan držati urednim. Već prvi mjesec na bijeloj garnituri ugledala sam ogromnu crvenu mrlju, a pod u cijelom stanu bio je uništen i prljav .

Sljedeći mjesec uništili su stakleni stol za objedovanje, cijelog su ga izgrebali, a jedan veliki dio zida u blagovaonici bio je (ni danas ne znam kako) prekriven gljivicama. A onda su uspjeli potrgati i vrata ugradbenog ormara. Nakon nekoliko mjeseci prestali su plaćati, a nakon natezanja i gomile nakupljenih režija napustili su stan. Trebali su mi mjeseci da ga vratim u prijašnje stanje. (Irena, Zagreb)

 

Izvor: telegram.hr

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top