Izdvojeno:
Podstanari ukrali namještaj

Podstanari ukrali namještaj

Svatko tko je ikada bio podstanar ima neku priču o glupom stanodavcu, groznom stanu, nesporazumu ili svađi s vlasnikom. No, nisu uvijek samo jadni podstanari žrtve. Od uobičajenih neplaćenih računa, do ukradenog namještaja i prostitutki, ovo su priče devet hrvatskih najmodavaca koji su odlučili otkriti svoja iskustva. Mnogi od njih više nikada neće iznajmiti stan. Kad pročitate njihove horor priče, bit će vam jasno i zašto.

 

Nakon očeve smrti supruga i ja odlučili smo iznajmiti njegovu kuću. Iako mi je u djetinjstvu uvijek išlo na živce što živim u uličici u kojoj svi prate sve i znaju što susjed ima za ručak, u ovom slučaju to me spasilo.

No, taj podatak stanari nisu znali. Jednu večer nazvao me susjed iz ulice. Primijetio je da podstanar drugu večer zaredom dolazi kombijem te da iznosi namještaj. Odjurio sam prema kući. Kombi je bio prepun namještaja, a podstanar u šoku jer je njegova akcija otkrivena. (Nenad, Dugo Selo)

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top