Izdvojeno:

Kućni ljubimci u podstanarstvu!

Početna Forumi E-podstanar Kućni ljubimci u podstanarstvu!

Ova tema sadrži 3 odgovora, ima 2 sudionika, zadnji odgovor od:  Robert David prije 2 godine, 5 mjeseci.

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Autor
  Postovi
 • #1263 Odgovor

  Ante Popić
  Ključonoša

  Volite životinje? Što kada živite kao podstanar?


    Quote
  #1347 Odgovor

  Sasa

  Pozdrav i pohvala za zivotne teme, aktuelne na cijelom, zakonski neuredjenom, prostoru nekadasnje SFRJ. Na ovu temu odgovoricu kao zakupodavac, koji nije dozvolio ulazak zivotinja u zakupljeni prostor. Razlog je sasvim jasan i razumnim zakupcima-ne postoji mehanizam kojim bih mogao prisiliti zakupca da mi, po napustanju zakupljenog prostora, “oslobodi”stan od zivotinjskih dlaka i sl. kojih se jezim. Prije prve kapare zakupca usmeno na ovo upozorim, uz naglasak da ce, ukoliko zivotinja bude zatecena u stanu, zajedno s njom dobiti otkaz u roku 24 sata.


    Quote
  #1348 Odgovor

  Ante Popić
  Ključonoša

  Istina vaša nekretnina i vaše pravo da štiite njezino održavanje! A što je sa podstanarskim ugovorom? Jel se može tražiti povrat nekretnine nakon najma u istom stanju, nevezano jel podstanar ima pasića ili ribice (mislim da nitko ne drži domaće zivotinje u stanu). Ako podstanaskka mačka ili pasić uništi neki dio pokućstva stanar zna da će to morati sam nadoknaditi!
  A vaša izjava dobijanja otkaza u roku 24 sata vas s vraća na balkan jer nigde nemate pravo izbaciti najamodavca u roku isteka ogovora nego na balkanu i to na silu!
  Moje mišljenje iskusio sam obje strane priče i u puno težoj poziciji je onaj koji stan iznajmljuje nego onaj koji nekretninu daje u najam!
  -Postoje iznimke!


    Quote
  #3026 Odgovor

  Robert David

  Trebate li zajam s niskom kamatnom stopom onda nas kontaktirajte preko: robertdavidfinancialcompany@gmail.com


    Quote
Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
Odgovor na: Kućni ljubimci u podstanarstvu!
Vaše informacije:
Komentiranje zatvoreno.

Scroll To Top