Izdvojeno:
Za kvadrat stana manje od 1.000 eura, očekuje se pad cijene stanova

Za kvadrat stana manje od 1.000 eura, očekuje se pad cijene stanova

”Na tržištu je jako puno stanova. Ljudi su u posljednje vrijeme počeli smanjivati cijene kako bi ih što prije prodali, jer imaju dugove ili posjeduju veći broj nekretnina koje ne mogu održavati. Naravno, drago nam je kada se odluče prilagoditi cijene jer je onda više zainteresiranih kupaca”

O velikom padu cijena kvadrata dovoljno govori i podatak da se, primjerice, u Sopotu dvosoban stan od 60 četvornih metara u oglasu prodaje po 875 eura za kvadrat.

Prema očekivanjima daljnje padanje cijene stanova se očekuje zbog više razloga. Jedan od najvažnijih je nemogućnost održavanja više nekretnina u vlasništvu te se vlasnici odlučuju na prodaju.

Nadamo se da će prvi mjeseci članstva u Europskoj Uniji doprijnjeti daljnjem padu cjena.

Cijene stanova u SPLITU

Dalmatinski gradovi s Splitom na čelu ne podliježu toliko ovom padu cijena stanova. Pa tako nismo uspijeli doznati kolika je oscilacija cijena u Splitu.

Najviše zbog ljetne sezone gdje se očekuje nekakav preljev novca u turističkoj sezoni prodaja stanova je na stabilnim nogama.

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Jedan komentar

  1. Komplimenti sezone !! Prijavite kredit za Spotlight Global Services sa kamatnom stopom od 3%
    Zainteresovane osobe ili kompanije trebaju nam pisati putem:
    E-pošta: spotlightglobalservices@gmail.com |

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top