Izdvojeno:
ZAGREBAČKI Studentski centar ne isplacuje subvencije

ZAGREBAČKI Studentski centar ne isplacuje subvencije

ZAGREBAČKI Studentski centar od srpnja nije isplatio studentima subvencije za troškove privatnog smještaja, pište na portalu mojfaks.

 

 

Na brojne upite zabrinutih studenata, portal mojfaks.com objavio je iskustva studenata koji su se zbog toga obratili Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta koje uplaćuje subvencije nadležnim studentskim centrima. Ministarstvo naime mjesečno izdvaja 70 posto od cijene smještaja u studentskom domu za studente koji nisu dobili dom. Uplaćena je prva rata subvencije u srpnju u iznosu od 430 kuna, no od tada ništa više nije sjelo na račune studenata. Ministarstvo je, kako tvrdi mojfaks, uputilo studente na nadležni studentski centar, jer kažu da su novac odavno uplatili SC-u. U Zagrebačkom studentskom centru pak krivnju prebacuju na Ministarstvo koje nije uplatilo zaostale rate na račun SC-a. Situacija postaje jasnija kad se ima na umu činjenica da su svi ostali gradovi isplatili subvencije svojim studentima, dok jedino zagrebački studenti svoje nisu dobili od srpnja.

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top