Izdvojeno:

Marketing:

 

U Hrvatskoj trenutno postoji preko milijun korisnika interneta i taj broj je u stalnom porastu. Tvrtka koja ima svoju prisutnost na Webu, odnosno funkcionalne Web stranice, trebala bi ih promovirati. Ukoliko na web stranici nema posjetitelja, ona je beskorisna i ne ispunjava svoju svrhu. Kako bi povećali promet svoje stranice i time bolje prodali svoj proizvod ili kampanju, potrebna Vam je publika koja će Vaš site zamijetiti svaki dan.

 

 

Neke od prednosti oglašavanja na internetu:

  • Cijena oglašavanja na internetu je mnogo povoljnija nego u ostalim medijima
  • Oglašavanjem na internetu lako se dolazi do ciljane publike koja traži i želi kupiti upravo ono što vi prodajete ili doći na mjesto na koje ih pozivate
  • Vaša reklama vidljiva je 24 sata dnevno čim netko otvori stranicu
  • Rezultati oglašavanja i učinak bannera vidljivi su odmah
  • Dnevna i mjesečna statistika
  • Brzina – marketinšku kampanju na internetu moguće je osmisliti i realizirati u vrlo kratkom roku. Internet kao medij neusporedivo je brži od tiskanih medija, informativniji od radija i televizije
  • Fleksibilnost kampanja – mogu se mijenjati i usmjeravati čak i nakon početka kampanje (banner, sponzorirani članak, vijest, pozicije bannera)
  • Kupac može detaljno vidjeti i izabrati vaše proizvode, dok je u drugim medijima ograničen prostorom i vremenom. Korisnik može detaljno proučiti Vašu ponudu ili uslugu.

 

 

Vrste oglašavanja koje vam nudimo:

 

 

1. Banneri

Najbolja prilika za Vas! Iznad menu-a, prikaz na svim stranicama.

468 x 60 px ( rotirajući – max 3 bannera na 1 poziciji, max 45 kb/banner, jpg, gif)…. 

– u vrhu desnog stupca, prikaz na naslovnici

-prikaz  atraktivnog animirajućeg oglasa u gornjem desnom kutu stranice koji se prilikom prelaska miša preko njega otvara do pola stranice. Jako atraktivno i uočljivo. Kontaktirajte nas za više detalja…

 

 

Minimalno razdoblje trajanja oglašavanja jest 15 dana.

 

2. Sponzorirani članak

 

Objavljivanje teksta i više manjih slika na početnoj stranici portala kao udarna vijest.

Sponzorirani članak prilikom objavljivanja ide kao prva vijest. Na početnoj stranici stoji više dana (max 2-5 dana) te prilikom dodavanja novih vijesti, pomiče se za jedno mjesto. Trajno ostaje u arhivi.

Na prvoj stranici prikazuje se jedna slika i uvodni dio (do 10 redova), a ostatak na linku “Pročitaj više…”.

Najbolji je način predstavljanja novosti u Vašem poslovanju, primjerice promoviranje novog proizvoda ili usluge, otvaranja novog dućana ili poslovnice, uvođenje različitih akcija i sl….. 

 

 

Za sva pitanja oko oglašavanja kontaktirajte nas na mail: urednik@epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top