Izdvojeno:
Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal epodstanar.com koji vam mogućuje korištenje usluga i sadržaja portala, Sadržaj portala epodstanar.com je podložan niže navedenim Uvjetima korištenja.

 

 

Uvjeti korištenja

Portal Epodstanar.com sastoji se od vlastitih sadržaja i sadržaja oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na druge stranice.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web portalu  www.epodstanar.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka stranice epodstanar.com ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu stranici epodstanar.com ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja stranice epodstanar.com.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice Epodstanar.com i podložno je tužbi.

Privatnost 

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Epodstanar poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz registracije, te ostale podatke o korisniku, epodstanar.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Epodstanar.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranice. Ove podatke stranice koristimo kako bi imali informacije kojima bi poboljšali stranicu i njezine sadržaje dodatno usmjerili i prilagodili publici koja je posjećuje.

Komentiranje 

Komentar je na stranici je besplatan. Komentari koje korisnici postavljaju na portal epodstanar moraju biti civilizirani i ukusni. Ne dozvoljavaju se uvredljivi ili pogrdni komentari, koji nisu konstruktivni i pristojni ili koji se postavljaju s namjerom izazivanja nevolja. Također se ne dozvoljava postavljanje nezakonitih, klevetničkih, prijetećih, opscenih, diskriminirajućih i seksualno orijentiranih sadržaja.

Autorska prava

Epodstanar.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava epodstanar.com portala i podložno je tužbi.

Izmjene uvjeta korištenja

Epodstanar.com portal zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top