Izdvojeno:
Izjava za pametnu kunu i 24 sata

Izjava za pametnu kunu i 24 sata

Pametna kuna (www.Pametnakuna.hr) portal koji djeluje u skolopu 24 sata digital obrađuje teme vezane za život i gospodarstvo dajući ideje za uštedu u životu i olakšavajući nam potragu za što povoljnijim investiranjem i savjetima oko poslovanja.

Portal Epodstanar daje izjavu na temu podstanarstva u hrvatskoj.

 

Najzastupljeniji su stanovi za studente koji su cijenom viši, a uređenjem siromašniji jer većini studenata treba samo minimalno uređenje. Nije im problem biti u stanu bez ugovora o najmu kojeg svi najmodavci izbjegavaju i dižu cijenu stana do 30%. S druge strane mlade obitelji i samci su tu najviše oštećeni jer žele naći stan na duže razdoblje. Onda su prisiljeni unajmiti manje kvalitetne stanove.

Bolji stanovi, pogotovo uz more kao Split, Zadar ili Rijeka, u sezoni se za puno veći iznos iznajmljuju strancima na crno, gdje se u sezoni zaradi nekoliko tisuća eura više nego kod običnog najma stanova. Ti stanovi najčešće idu kasnije, u desetome mjesecu, u najam studentima po cijeni od 300-400 eura za 3-5 studenata u stanu i tako do idućeg ljeta kada studenti idu na ljetni odmor.

 

 

Cijeli članak i cijelu izjavu pogledajte na pametnakuna.hr

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Jedan komentar

  1. Sretna vam svima nova godina, ovo je još jedna godina i ja sam među prvima koje je Bog blagoslovio početkom ove godine. Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com Whatsapp: +447467670833

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top