Izdvojeno:
Podstanar prevario stanodavce

Podstanar prevario stanodavce

Bešćutni prevarant Boris C.(44) iz Slavonije, inače sa preko 20 kaznenih prijava u policijskim evidencijama, nasamario je bračni par kod kojih je stanovao kao podstanar obećavši im pomoći oko liječenja gliboblastoma u Švicarskoj, no u konačnici im je samo uzeo 26 tisuća kuna za tobožnje liječenje preko veze i nestao.
Kako doznajemo, Boris se kod bračnog para I.S.(51) i Z.S.(63) doselio u srpnju ove godine s prijateljem iznajmivši jedan dio kuće. Za vrijeme ugodnih razgovora stanodavaca i podstanara, Boris je bračnom paru ‘prodao’ priču da ima veze u bolnici u Zurichu te da će 63-godišnjaku srediti operaciju tumora na mozgu za 26 tisuća kuna. Bračni par mu je povjerovao te su mu dali novac, ali i svoju hondu civic na korištenje.

U međuvremenu se Boris iselio, a supružnici su prekasno shvatili da su nasanjkani. Potražili su pomoć policije koja je 4. listopada na području Trnja pronašla njihovu nezaključanu hondu civic, dok je zadnjeg dana listopada na području Novog Zagreba ‘pao’ u ruke policije i prevarant.

Automobil je vraćen bračnom paru, a protiv Borisa policija je podnijela posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave nadležnom Općinskom odvjetništvu.

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top