Izdvojeno:
Stan iznajmile prostitutke

Stan iznajmile prostitutke

Svatko tko je ikada bio podstanar ima neku priču o glupom stanodavcu, groznom stanu, nesporazumu ili svađi s vlasnikom. No, nisu uvijek samo jadni podstanari žrtve. Od uobičajenih neplaćenih računa, do ukradenog namještaja i prostitutki, ovo su priče devet hrvatskih najmodavaca koji su odlučili otkriti svoja iskustva. Mnogi od njih više nikada neće iznajmiti stan. Kad pročitate njihove horor priče, bit će vam jasno i zašto.

 

Stan sam iznajmio trima simpatičnim djevojkama, a problemi su počeli već nakon mjesec dana. Trebale su platiti stanarinu, no isključile su mobitele. Otišao sam u stan i imao što vidjeti. Njihove stvari i odjeća bile su razbacane po podu, omoti od prezervativa po cijelom stanu, a latice od ruža razasute po spavaćoj sobi. Prilikom čišćenja stana našao sam i papir s popisom muških imena pored kojih su bili zapisani novčani iznosi, što je samo pojačalo moju sumnju da sam stan iznajmio prostitutkama.

To su mi na kraju potvrdili i policajci, kada su par dana nakon cijele priče pozvonili na vrata stana. Naime, tražili su djevojke za koje su ustvrdili da su prostitutke, ali tek nakon što su ih pustili iz pritvora. Ubrzo sam saznao cijelu priču. Toga vikenda cure su organizirale tulum, koji je malo izmakao kontroli. Muzika je treštala, čuli su se glasovi, a one su u jednom trenutku čak trčale haustorom gole. Pa su susjedi pozvali policiju. Vesele susjede tada je policija privela u stanicu, no puštene su nakon triježnjenja kad su se vratile u stan samo po najosnovnije stvari. Kad je policija u svojoj evidenciji vidjela da se zapravo radi o prostitutkama, već je bilo kasno. Sve tri su samo nestale.  (Tomislav, Zagreb)

 

Izvor: telegram.hr

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top