Izdvojeno:
Stižu i do 30 posto jeftiniji stanovi! Ima ih šest stotina, a nude se uz povoljnije uvjete kreditiranja

Stižu i do 30 posto jeftiniji stanovi! Ima ih šest stotina, a nude se uz povoljnije uvjete kreditiranja

Erste&Steiermaerkische Bank je u suradnji s više od 40 građevinskih tvrtki, klijenata banke, ponudila povoljnije uvjete za kupnju više od 600 stanova od kojih se većina, oko 70 posto, nalazi na području Grada Zagreba, izvijestili su iz te banke

Povoljniji uvjeti kupnje stambenog prostora očituju se u povoljnijim uvjetima kreditiranja, kao i sniženim cijenama stanova, od 25 do 30 posto ovisno o pojedinom graditelju. Tako se sada cijene stanova kreću od 890 do 2.900 eura po četvornom metru, ovisno o graditelju, odnosno pojedinom projektu, navodi se u priopćenju Erste banke koje prenosi HRT .

Povoljnije kreditiranje uključuje fiksnu kamatnu stopu od 4,5 posto za prve četiri godine otplate kredita nakon čega se kamata usklađuje s redovnom kamatnom stopom za stambene kredite u Erste banci. Stambeni krediti odobravaju se bez naknade za obradu, omjer hipoteke je 1:1, a realizacija kredita omogućena je uz povoljnije instrumente osiguranja, bez garantnog depozita.

Iznos kredita kreće se od 20 tisuća do 500 tisuća eura u kunskoj protuvrijednosti, a navedeni uvjeti bit će u ponudi do kraja 2012. godine.

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top