Izdvojeno:
Mario Mandžukić živi kao podstanar!

Mario Mandžukić živi kao podstanar!

“U ZAGREBU je igrao za tisuću eura i bio podstanar bez vozačke. Sada je vlasnik stana u rezidencijalnoj četvrti, a aute mijenja kao košulje”, rekao je Dinamov gazda i otkrio basnoslovnu zaradu najskupljeg nogometaša HNL-a:

 

 

“U Dinamu zarađuje 1,3 milijuna eura s PDV-om, sve zbog toga što sam ja kreten i idiot. Želim se stoga ovim putem ispričati našim bivšim trenerima Ivankoviću, Soldi i Vlaku koji su inzistirali da Mandžo ode iz kluba.”

Nije se Zdravko tu zaustavio: “Sve to, kao i status reprezentativca, omogućio mu je Dinamo, a on okolo priča da nas ne podnosi.”

Mamić je van sebe zbog Mandžukićeve nezainteresiranosti i izostanka volje i želje iako bi zbog svega navedenog trebao letjeti po terenu. Stvarno, kada je to Mandžukić posljednji put odigrao dobru utakmicu protiv pravog protivnika?

“Mandžukić se sprda s Dinamom koji je institucija. Dosad sam to trpio i šutio ali tome je kraj. Pa on je kriv što nismo prošli Salzburg i osvojili dvostruku krunu.”

Početak sprdnje bio je prema Mamićevim riječima u 4. pretkolu lige prvaka u Salzburgu kada mu je i izvršni dopredsjednik naredio da pazi na ponašanje kako ne bi dobio žuti karton. “A on dobije ne jedan, nego dva. To nas je koštalo gubitka više od devet milijuna eura, bez koliko smo ostali jer se nismo plasirali u Ligu prvaka.”

Mamić je već na prvenstvenoj utakmici u Rijeci poželio Mandžukića odstraniti iz momčadi, a u Splitu mu je definitivno prekipjelo kada je na treningu vidio njegovu indolenciju.

“Mandžukić je naš Messi, a za Olića je “Televizor u boji”

 

 

“Rekao sam Kruni da ako on igra, ja idem u Zagreb. On je to uvažio, ali je poslije pozvao mene i brata Zorana kako bi nam priopćio kako ipak želi da Mandžo igra. Ja sam se složio i rekao mu prije utakmice da je on naš Messi i da nam na Poljudu donese trofej.”

Osim što ga smatra “Messijem”, Mamić ga opisuje i “Televizorom u boji”, barem u usporedbi s Ivicom Olićem:

“Mandžo je za njega upravo to, ali Ola ima ono što Mandžukić nema – karakter.”

Donosi index.hr

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top