Izdvojeno:
Michael Jackson stanarinu plaćao 100 tisuća dolara

Michael Jackson stanarinu plaćao 100 tisuća dolara

ANGELES – Dok obožavatelji Kraja popa i dalje u nevjerici oplakuju njegovu nenadanu smrt u javnost su procurile snimke njegova doma u Los Angelesu vrijednom više od 30 milijuna dolara.

Kuća Michaela Jacksona nalazi se u ulici Carrollwood Drive u L.A. koja je jedna od najprestižnijih lokacija za nekretnine na svijetu.

Rezidencija u kojoj se Michael pripremao se za svoje koncerte ima tri kata, čak sedam spavaćih soba i 13 kupaona. U sklopu zdanja nalazi se i prostrana garaža za sedam vozila.

Interijer velebne palače u kojoj su tijekom godina živjeli i Merlin Monroe, Clark Gable te druge zvijezde, jednako je raskošan kao i eksterijer.

Kuća ima moderno opremljeno kućno kino, lustere iz Egipta, drvene podove iz Afrike dok su vanjski zidovi načinjeni od jeruzalemskog kamena.

Zanimljivost je međutim kako Michael Jackson nikada nije posjedovao tu palaču već je u njoj bio podstanar. Unajmljivao ju je za više od 100 tisuća dolara mjesečno.

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top