Izdvojeno:
Krađa namještaja iz unamljnog stana

Krađa namještaja iz unamljnog stana

Priča studenta iz Splita, koji se predstavljao kao invalid i djeteta branitelja, toliko je dirnula moju svekrvu da je između brojnih zainteresiranih, njemu odlučila iznajmiti potpuno novo uređeni stan. Sklopili su ugovor, on je platio unaprijed za dva mjeseca tijekom kojih ga ona nije ometala. Kada je stigao dogovoreni datum za plaćanje, on se nije javljao. Odlučili smo ga posjetiti. Umjesto nove ugradbene kuhinje i aparata dočekali su nas prazni zidovi.

Podstanar je ispraznio cijeli stan, odnio je i slavinu. A policiju je, naš slučaj, iznimno zabavio. Jedan od službenika komentirao je svekrvi da je preskupo naplaćivala stan te da nije ni čudno što su je pokrali. Ubrzo je otkriveno da je za podstanarom raspisana tjeralica zbog 11 prekršaja. No, ništa nismo mogli napraviti. Slučaj se nije mogao tretirati kao teška krađa ili provala jer mu je svekrva dobrovoljno dala ključeve. Podstanar nas je olakšao za 40. 000 kuna. (Vlasta, Zagreb)

 

Izvor: telegram.hr

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top