Izdvojeno:
Problemi sa najmom stana u Rijeci

Problemi sa najmom stana u Rijeci

Nakon nekoliko loših iskustava odlučila sam stan iznajmljivati samo po preporukama. Bratov prijatelj preporučio mi je poznanicu, koja je hitno tražila stan.

S obzirom da ju je znao dogovorile smo da ne treba ostaviti polog. Nakon par mjeseci redovitog plaćanja, jedan mjesec se nije javljala.

Otišla sam u stan. Nije je bilo, ali nije bilo ni njezinih stvari. Danima sam pokušala doći do nje, ali ona je jednostavno nestala. Nakon tjedana agonije, dobila sam je na telefon. Rekla je da ne planira podmiriti račune i da mogu biti sretna što će mi poslati ključ poštom. (Ivana, Rijeka)

 

Izvor: telegram.hr

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

2 komentara

  1. GOSPOĐA DORA MARTIN BOGATSKO KREDITNO DRUŠTVO

    Pozdrav, pozdrav svim građanima Hrvatske i šire. Zovem se gospođa Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila kredit od 150,000 eura od pouzdane zajmodavke pod nazivom gospođa Dora Wealth. Daje zajam po kamatnoj stopi od 2%, daje sve vrste zajma, poput osobnog zajma, zajma za montažu, poslovnog zajma i kratkoročnog zajma za otplatu računa. Ako ste zainteresirani za zajam, svakako se možete obratiti njezinoj izravnoj e-pošti putem: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala na vašem vremenu dok čitate.

  2. Prevaranti ! NE NASJEDAJTE

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top