Izdvojeno:
POS stanovi u Splitu ubrzo useljivi!

POS stanovi u Splitu ubrzo useljivi!

Nakon točno devet mjeseci od početka prvih grubih radova, tvrtka “Elanija”, u vlasništvu poduzetnice Marine Wallner, završila je konstrukcijske radove na prvoj, 14 katova visokoj zgradi i pratećem paviljonu na Kili. Prema riječima Božene Perišić iz “Elanije”, ova faza radova na objektu završena je u planiranom roku.

– Sada nam slijede unutarnji radovi na zgradi, te bi ona trebala biti gotova do konca ove godine. Nakon toga slijedi tehnički pregled objekta, a nadamo se kako bi useljenje moglo biti već u siječnju 2014. godine. Treba spomenuti i da radovi na pratećoj infrastrukturi idu prema planu, trenutno se, naime, rade pristupne ceste, crpna stanica… – ustvrdila je Perišić.

pos stanovi split kila useljenje

POS stanovi u Splitu

Podsjetimo, gradnju jeftinijih stanova na Kili započeo je gradonačelnik Željko Kerum, no ubrzo je projekt prodao poduzetnici Wallner. U prvoj zgradi s ukupno 200 stanova, krov nad glavom pronašlo je i stotinjak podstanarskih obitelji s Liste prvenstva za kupnju gradskih stanova. Oni su svoje stambene kvadrate kupili po povlaštenoj cijeni od nešto više od tisuću eura za metar četvorni. Ostatak stanova “Elanija” će prodavati po tržišnim cijenama.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top