Izdvojeno:
Kazna od MUP-a i izbacivanje iz stana zbog najma bez prijave

Kazna od MUP-a i izbacivanje iz stana zbog najma bez prijave

Cilj i vodilja ovog portala za podstanare je objavljivanje i pomaganje ljudima ”podstanarima” u njihovim podstanarskim mukama. Donosimo vam još jedno zanimljivo podstanarsko iskustvo naše vjerne čitatelje.

Pozdrav svima,

podstanar sam sa dvoje djece od 3 i 5 god. i suprugom,naravno na crno bez ikakvog ugovora o najmu i bez adrese….dobili smo kaznu od strane policije zbog ne prijavljenog boravka u iznosu 1.000.kn (ukupno,suprug i ja). Rekli smo gazdarici ali ona hladnokrvno odgovara da nema nikakve veze sa tom kaznom te da je ona nas problem. Uz sve to jos nas je “anonimno”prijavila CZSS za zanemarivanje djece te su nas verbalno napale njezine dve unuke pred nasom djecom uz razlog da stalno zakljucavamo dvoriste koje je zajednicko! Tu sam se obratila i policiji koja je dosla na uvidjaj jer mi se prijetila udarcem! Gazdarica na sve to okrece glavom i kaze da imamo jos 30 dana roka da izadjemo iz stana a mi jos imamo 7 dana! Uredno smo placali najam i rezije iako izvadka tj. racuna od struje i vode nismo nikad vidjeli! MOLIMO VAS ZA BILO KAKAV PRAVNI,LJUDSKI SAVJET KAKO I STO DA PODUZMEMO JER TRENUTNO NEMOZEMO NACI PRIKLADAN STAN ZA NASE DVOJE DJECE.

HVALA UNAPRIJED!

Ako bilo kako možete pomoći molim vas da se javite u komentare ispod…

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top