Izdvojeno:
Kazna od MUP-a i izbacivanje iz stana zbog najma bez prijave

Kazna od MUP-a i izbacivanje iz stana zbog najma bez prijave

Cilj i vodilja ovog portala za podstanare je objavljivanje i pomaganje ljudima ”podstanarima” u njihovim podstanarskim mukama. Donosimo vam još jedno zanimljivo podstanarsko iskustvo naše vjerne čitatelje.

Pozdrav svima,

podstanar sam sa dvoje djece od 3 i 5 god. i suprugom,naravno na crno bez ikakvog ugovora o najmu i bez adrese….dobili smo kaznu od strane policije zbog ne prijavljenog boravka u iznosu 1.000.kn (ukupno,suprug i ja). Rekli smo gazdarici ali ona hladnokrvno odgovara da nema nikakve veze sa tom kaznom te da je ona nas problem. Uz sve to jos nas je “anonimno”prijavila CZSS za zanemarivanje djece te su nas verbalno napale njezine dve unuke pred nasom djecom uz razlog da stalno zakljucavamo dvoriste koje je zajednicko! Tu sam se obratila i policiji koja je dosla na uvidjaj jer mi se prijetila udarcem! Gazdarica na sve to okrece glavom i kaze da imamo jos 30 dana roka da izadjemo iz stana a mi jos imamo 7 dana! Uredno smo placali najam i rezije iako izvadka tj. racuna od struje i vode nismo nikad vidjeli! MOLIMO VAS ZA BILO KAKAV PRAVNI,LJUDSKI SAVJET KAKO I STO DA PODUZMEMO JER TRENUTNO NEMOZEMO NACI PRIKLADAN STAN ZA NASE DVOJE DJECE.

HVALA UNAPRIJED!

Ako bilo kako možete pomoći molim vas da se javite u komentare ispod…

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

3 komentara

  1. Prijavite Vi njih. Ukoliko najmodavac ne prijavi podstanare kazna je puno veća nego za podstanare (do 15 000 kn). Oboje ste u prekršaju ali puno većem. I niste dužni plaćati režije za zadnji mjesec jer nema ugovora pa time ni dokaza da ste išta potrošili.

  2. Imam jedan veliki problem,naime imam podstanara koji ne želi izaći iz stana tj.on je naime prisvojio stan i cijelo vrijeme priča da je to socijalni stan.Htio sam ga prijaviti da ima boravište ali podstanar to nije htio.Vlasnik sam stana i imam sve dokumente od stana.Policija je 2(dva)puta bila na uviđaju ali ništa nisu obavili a ja sam im davao dokumentaciju od stana ali policajci oupče nisu htjeli pogledati dokumentaciju od stana,razbio sam prozorčić od wc-a i tu sam kao vlasnik stana dobio izgon od strane suda na 2(dva)mjeseca.Molim Vas da mi pomognete jer više ne znam šta da radim sa tim podstanarom i kako ga izbaciti iz moga stana.
    UNAPRIJED HVALA

  3. Vec godinu dana molim svog stanodavca da mene i moju maloljetnu kcer prijavi kao podstanare na adresu Medoviceva 14, Rijeka. Evo vec je proslo vise od godinu dana, jos to nije rijesio i stalno ima neke izgovore…..

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top