Izdvojeno:
Zbog čijih interesa je NK Dubrava postala podstanar

Zbog čijih interesa je NK Dubrava postala podstanar

Ovaj klub je oduvijek bio rasadnik velikih talenata te smo svojim igračima punili klubove i u višim rangovima, rekao nam je Paclik

Kao i svi klubovi koji se ovih dana pripremaju za proljetni dio natjecanja ista situacija je i s nogometašima Dubrave koji su prvi dio sezone završili u sredini ljestvice i čekaju početak drugog dijela natjecanja.

– S pripremama smo krenuli prije dva tjedna, bili smo deveti u prvom nastupu u 3. HNL. Nadamo se da ćemo ostati na tom mjestu. Imamo poteškoća, dosta igrača nam je otišlo jer situacija nije najblistavija, ali se nadam da ćemo do 25. veljače, kad počinje prvenstvo, biti spremni za ligu – rekao nam je predsjednik kluba Zvonko Paclik.


Nažalost po Dubravu, oni nemaju svoj stadion jer im je matični u Međugorskoj, gdje su prije igrali utakmice, oduzet, a stadion kojeg su im u Grana Klaki u potpunom je rasulu.- Stadion je dosta zapušten, iako ga pokušavamo održavati. Glavni je problem što smo podstanari, iako smo imali svoj stadion. Najgore je što nismo u direktnom odnosu s gradskom upravom i s njim upravlja Holding, ali se ništa ne obnavlja. Tražili smo koncesiju, ali je nismo dobili, a smatramo da je to jedino pravo rješenje – kazao nam je glavni čovjek NK Dubrava.

U klubu smatraju da bi dobivanjem stadiona na korištenje podigli i svoju kvalitetu i da bi doveli klub na neke normalne grane.

– Ovaj klub je oduvijek bio rasadnik velikih talenata te smo svojim igračima punili klubove i u višim i u nižim rangovima. Zbog loših uvjeta nama djeca odlaze u druge klubove. Nekad smo imali 400 djece, ali sad ih je sve manje – rekao nam je Paclik.

Za kraj je predsjednik Dubrave poručio da bi bilo super kad bi se sve vratilo u normalu.

– Voljeli bi da političari u Gradu Zagreba imali jednake kriterije za sve što sada nažalost nije slučaj – za kraj će Paclik.

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top