Izdvojeno:
Kupi stan u Hrvatskoj dobij gratis stan u Vegasu

Kupi stan u Hrvatskoj dobij gratis stan u Vegasu

Na visoke cijene nekretnina u Hrvatskoj te krizu zbog koje je tržište u stanju kliničke smrti, dubrovački trgovac nekretninama ponudio je nevjerojatno rješenje.

Poslužio se formulom uspješne prodaje cipela, kupiš jedan, dobiješ dva, samo što ovdje nije riječ o cipelama već o stanovima. ‘Ako kupite kuću od 400 tisuća eura u Dubrovniku na Jadranu, dobijete stan od 50-70 kvadrata u Las Vegasu’, ističe Amir Subašić, agent nekretninama.

Pa niste valjda pomislili da ćete kupiti straćaru u Hrvatskoj i za to dobiti stan u Las Vegasu. Minimalna investicija mora biti 300 tisuća eura, i još jedan detalj, prema američkim zakonima, stan ipak morate kupiti, pa ćete za njega morati izdvojiti simboličan iznos, tek 1 dolar. ‘Svi ti stanovi imaju pogled na strip… kockarnice i tako’, dodaje Subašić.

Ako još uvijek tražite dlaku u jajetu, opustite se. Ovako što je moguće budući da su cijene nekretnina u Americi nevjerojatno niske. S druge strane, kod nas su cijene neopravdano visoke. Kad sve zbrojite i oduzmete, računica je i te kako jasna. Što se tiče vas, nakon što dobijete ključeve stana u Las Vegasu se ne morate niti pojaviti. Stan možete povjeriti agenciji koja će ga iznajmljivati, a cijena tjednog najma je 1000 dolara.

‘Razne firme daju cipele… ovdje kupite stan, djelomično za gotovinu, djelomično na kredit, a taj vam stan u Las Vegasu može otplaćivati kredit, ili čak donositi zaradu’, ističe Subašić. Pravna procedura u SAD-u vrlo je jednostavna. Državi ste dužni plaćati godišnji porez od 100-njak dolara, a mjesečni troškovi stana u Las Vegasu iznose između 100 do 200 dolara. Vama će preostati samo da se od svog novog stana prošetate do glasovitih kockarnica i zaigrate na omiljenu boju.

Autor Ante Popić

Vođen vlastitim iskustvom pokrenut je portal Epodstanar.com koji bi trebao olakšati traženje bitnih informacija za život podstanara te prenjeti neka njihova iskustva..... --Ako i vi imate priču ili pitanje kontaktirajte me na--: urednik@Epodstanar.com

Ostavi komentar!

Adresa neće biti objavljena.

Scroll To Top